برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

پژوهشکده مدیریت سلامت و ارتقا ایمنیHealth Management and Safety Promotion Research Institute

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 25 فروردين 1398
کد 41

برگزاری کارگاه آشنایی با برنامه جامعه ایمن و مروج سلامت با همکاری و حضور دانشگاه های کلان منطقه 2 کشوری

با حضور دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، مهندس آرامون، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی ، دکتر صادقی بازرگانی رئیس مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک ...

..
کارگاه آشنایی با برنامه جامعه ایمن و مروج سلامت با همکاری و حضور دانشگاه های کلان منطقه 2 کشوری (آذربایجان غربی- آذربایجان شرقی و اردبیل) با حضور دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، مهندس آرامون، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی ، دکتر صادقی بازرگانی رئیس مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک ...
کارگاه آشنایی با برنامه جامعه ایمن و مروج سلامت با همکاری و حضور دانشگاه های کلان منطقه 2 کشوری (آذربایجان غربی- آذربایجان شرقی و اردبیل) با حضور دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، مهندس آرامون، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی، دکتر صادقی بازرگانی رئیس مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک و سایر مسئولین استان آذربایجان غربی در محل سالن EDC ستاد دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه، دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به عنوان میزبان جلسه  از حضور مسولین استانی ،دانشگاهی و شهرستانی در این کارگاه تقدیر و تشکر نمود و گفت: ایجاد جامعه ایمن برای دانشگاه های علوم پزشکی که بانی سلامت می باشند بسیار با اهمیت می باشد .
وی افزود: تشکیل جوامع ایمن موضوعی جهانی و جزء اولویت های سازمان بهداشت جهانی می باشد. برای دستیابی به جامعه ایمن دولت به تنهایی نمی تواند این کار را انجام دهد. بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد نیز باید بر روی کار بیایند و همکاری های لازم را برای داشتن جامعه ایمن با دولت انجام دهند. بعبارت دیگر همکاری های بین بخشی و مشارکت مردم در نیل به جامعه ایمن و مروج سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد ولی نکته مهم اینکه لازم است اول خودمان نسبت به این امر باور قلبی داشته باشیم وگرنه موفق نخواهد بود . برنامه های مرتبط با ماموریت توسعه دانش حوادث ترافیکی از جمله برنامه جوامع ایمن و مروج سلامت را وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بر عهده دانشگاههای کلان منطقه 2 قرار داده است که امید واریم به نحو احسن انجام دهیم .
در ادامه مهندس آرامون معاون عمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: برای جلوگیری از حوادث ترافیکی در کمیسیون امنیتی استان 44 نقطه حادثه خیز شناسایی شده است که سعی بر رفع آن نقاط حادثه خیز داشته ایم و در مواردی هم که رفع این نقاط حادثه خیز بار مالی بسیار زیاد و یا محدودیت هایی را داشته است، با علایم و هشدارهایی آن نقاط را آشکار سازی کرده ایم .
دکتر همایون صادقی بازرگانی؛ رئیس مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک، با تشریح برنامه ها و اقدامات این مرجع، بیان کردند برنامه جامع ثبت حوادث ترافیکی یکی از برنامه های اصلی این مرجع در سطح کشور بوده و با حمایت سازمان بهداشت جهانی در حال اجرا می باشد و پیوستن دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به این برنامه می تواند به تقویت این برنامه کمک کرده و زمینه گسترش آن در کشور را فراهم کند.
وی افزود: مدل تلفیقی جامعه ایمن و مروج سلامت به ابتکار تیم تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز طراحی شده و در چند شهر در حال اجرا می باشد و تاکنون نتایج مثبتی داشته است. آغاز اجرای این برنامه در شهرهای استان آذربایجان غربی با حمایت مسئولین استانی می تواند منجر به ارتقای ایمنی و سطح سلامت و زندگی مردم شود.
در ادامه تشریح برنامه جامعه ایمن و مروج سلامت برای مسئولین استانی، شهرستانی، شهرداران، روسای شبکه و شوراهای اسلامی شهرها توسط دکتر محمد سعادتی انجام گرفت. در انتهای برنامه نیز جلسه پرسش و پاسخ در خصوص این برنامه و نحوه اجرایی سازی آن در استان صورت گرفت.